Monday, 5 May 2014

How Much I love u?"

Awak selalu tnye saya berapa bnyk saya sayng awk, OK hari nie saya jawab.. Awk time first time kita date , awk asyik tnye  saya ...how much u love me?. Tpi saya Diam je...saje nk dengki awk...suka tgk awk merajuk manja2..comel mcm budak2.

Awak ingat x time kita sambut anniversary kita yg first...awk tnye saya "how much u love me?" Hahah tpi saya Diam jugak msa tu...saya senyum je..lepas tu saya srung cincin nama awk n saya dijri awk..awk suka Sgt..

Awk nak taw kenapa saya Diam? Sbb syg saya x terkira kt awk ...awk ibarat bintang yg x key dikira..saya bulan yg cuma Ada satu...:) saya mencinta awk dunia akhirat .


#juststory #hansnorazmi #aboutlove

No comments:

Post a Comment