Tuesday, 22 April 2014

ERTI SEBUAH CINTA

ALKISAH ERTI CINTA
  nama awak Syed Muhammad Adam saya Nurul Dania..awk ingat tak mcm mne kita kenal? awk tegur saya kat fb, tapi masa tu saya mmg x suka awk..sbb awk nie bajet hensem n hot je. awk bgi salam kat saya kt chat box, salam kat sunat diberi tapi wajib dijawab..so saya pun jawablah salam awk.lepas tu kita intro2 ...hari2 awk chat ngan saya, lepas sebulan lepas tu awk kata awk jatuh cinta ngan saya, saya terkejut sgt mse tu.
  saya x taw perasaan saya pada awk time tu awk, tapi saya ckp kat awk " terima kasih sbb jatuh cinta pada saya, tpi sya x suka kat awk" . saya taw awk sedih masa tu tpi sbb ego saya wat dont know je..sian awk .maaf awk saya lum bersedia  tuk mencintai atau dicintai. lepas saya luahkan macam tu awk tetap jugak chat ngan saya, pikat saya dgn lawak2 awk,romantik awk..tapi saya ego awk, saya wat dont know je..sian awk.
  dah hampir setahun awk kita kenal tpi awk tetap x berubah awk still ada tuk sya, tapi saya wat dont know jugak sbb saya lum bersedia tuk mencintai awk.. maafkan saya awk. then one day tu awk wat saya rimas   sgt smpai saya maki hamun awk, awk maafkan saya...
awk kata " x pe lah awk, saya doakan kebahagiaan awk dunia akhirat"
  dah 3 bulan awk x chat ngan saya, mne awk? saya rindu ngan awk, rindu saya dgn lawak2 awk n ayat2 romantik awk ...awk saya sentiasa menunggu awk, awk baru saya sedar sebenarnya saya dh lama cinta pada awk , saya call awk hri nie  tapi bukan bila saya call bukan awk yang answer tpi mama awk jawab.
 mama awak kata awk  dah meninggal dunia 2 bulan lepas sbb sakit barah otak, awk bila mama awk ckp awk dh x da saya jatuh dan give up awk kenapa awk x ckp ngan saya awk sakit? awk kenapa awk tinggalkan saya? maafkan saya awk..kerana ego saya awk x dpt rasa kebahagiaan ngan saya. MAAFKAN SYED MUHAMMAD ADAM! doa saya akan selalu ada tuk awk :'( ...

@hansnorazmi @pleasegetlostEGO @love story #coz there are someone will fall in love with u

No comments:

Post a Comment