Friday, 18 April 2014

TRUE LOVE MAYBE?

 ASSALAMUALAIKUM,
  today hans citer nie, ok there are boy n girl in love diowg nie suka sama suka but yg boy nie dia nie x caring langsung, sbb dia x penah couple, selama nie dia couple ngan buku ngan alat2 tulis ..haha...nak jdikan citer boy jatuh aty kt girl then boy ajak girl kapel, girl jenis yg asal boleh je tapi dia mmg suka kat boy sgt , 24 hours si girl stalker si boy .. last2 terkantoi ngan si boys, then girl takut dan  bgi alasan yang dia  mmg suka stalker sape2 pun... si boy tu mmg hensem sgt ,rmai sgt suka dia...hot katakan....girl nie pun x kisah sgt, asalkan dia dpt jdi gf si boy pun dh cukup, sbbnya si boy lah crush pertama si boy,dulu girl selalu pikir x kan mungkin dia dpt jdi girl2 si boys sbb si girl nie ganas sgt+ garang...tapi biler boy ckp boy suka kat girl, girl ingat boy saje je nak main2 kan girl tu.
   bulan berganti bulan boy menghilang tanpa news 10 bulan si girl tunggu boy, dalm masa tu jugak girl call ,text,mcm2 lagi tuk contact ngan si boys tpi semua sia2 je...boy tetap x contact girl ...girl menangis setiap hari , girl takut boy jadi apa2 sbb girl syg sgt ngan boy. hari kian hari girl jadi tawar hati ngan boy.smpai lah masuk taun baru boy dtg balik kat girl,menangis-nagis x sangka boy still ingat kat girl lagi.boys kata selama nie boy sakit dan x dpt contact girl sbb hepon boy rosak.
  boy kata boy x romantik mcm artis korea, tapi bagi girl dia x kisah pun sbb x ada manusia yg sempurna dlm dunia nie.skrg boy menyepi lagi girl risau sgt ,girl tunggu boy lagi smpai ajal jemput girl, girl x pernah ragu2 pilih  boy..sbb dlm hidup girl boy adalah nyawa bgi girl. girl menjerit dlm hati "BOY MANE? JGN LAH MENYEPI!".

@HANSNORAZMI @LOVE STORY  #TRUELOVE #THANKS ALLAH!
@THERE ARE LOVE THAT WE CAN CHOOSE , THERE ARE NOBODY PERFECT IN THIS WORLD ,LOVE THEY CARE THEY JUST BECAUSE THEY ARE FOR US!


No comments:

Post a Comment