Tuesday, 22 April 2014

ERTI SEBUAH CINTA

ALKISAH ERTI CINTA
  nama awak Syed Muhammad Adam saya Nurul Dania..awk ingat tak mcm mne kita kenal? awk tegur saya kat fb, tapi masa tu saya mmg x suka awk..sbb awk nie bajet hensem n hot je. awk bgi salam kat saya kt chat box, salam kat sunat diberi tapi wajib dijawab..so saya pun jawablah salam awk.lepas tu kita intro2 ...hari2 awk chat ngan saya, lepas sebulan lepas tu awk kata awk jatuh cinta ngan saya, saya terkejut sgt mse tu.
  saya x taw perasaan saya pada awk time tu awk, tapi saya ckp kat awk " terima kasih sbb jatuh cinta pada saya, tpi sya x suka kat awk" . saya taw awk sedih masa tu tpi sbb ego saya wat dont know je..sian awk .maaf awk saya lum bersedia  tuk mencintai atau dicintai. lepas saya luahkan macam tu awk tetap jugak chat ngan saya, pikat saya dgn lawak2 awk,romantik awk..tapi saya ego awk, saya wat dont know je..sian awk.
  dah hampir setahun awk kita kenal tpi awk tetap x berubah awk still ada tuk sya, tapi saya wat dont know jugak sbb saya lum bersedia tuk mencintai awk.. maafkan saya awk. then one day tu awk wat saya rimas   sgt smpai saya maki hamun awk, awk maafkan saya...
awk kata " x pe lah awk, saya doakan kebahagiaan awk dunia akhirat"
  dah 3 bulan awk x chat ngan saya, mne awk? saya rindu ngan awk, rindu saya dgn lawak2 awk n ayat2 romantik awk ...awk saya sentiasa menunggu awk, awk baru saya sedar sebenarnya saya dh lama cinta pada awk , saya call awk hri nie  tapi bukan bila saya call bukan awk yang answer tpi mama awk jawab.
 mama awak kata awk  dah meninggal dunia 2 bulan lepas sbb sakit barah otak, awk bila mama awk ckp awk dh x da saya jatuh dan give up awk kenapa awk x ckp ngan saya awk sakit? awk kenapa awk tinggalkan saya? maafkan saya awk..kerana ego saya awk x dpt rasa kebahagiaan ngan saya. MAAFKAN SYED MUHAMMAD ADAM! doa saya akan selalu ada tuk awk :'( ...

@hansnorazmi @pleasegetlostEGO @love story #coz there are someone will fall in love with u

Friday, 18 April 2014

TRUE LOVE MAYBE?

 ASSALAMUALAIKUM,
  today hans citer nie, ok there are boy n girl in love diowg nie suka sama suka but yg boy nie dia nie x caring langsung, sbb dia x penah couple, selama nie dia couple ngan buku ngan alat2 tulis ..haha...nak jdikan citer boy jatuh aty kt girl then boy ajak girl kapel, girl jenis yg asal boleh je tapi dia mmg suka kat boy sgt , 24 hours si girl stalker si boy .. last2 terkantoi ngan si boys, then girl takut dan  bgi alasan yang dia  mmg suka stalker sape2 pun... si boy tu mmg hensem sgt ,rmai sgt suka dia...hot katakan....girl nie pun x kisah sgt, asalkan dia dpt jdi gf si boy pun dh cukup, sbbnya si boy lah crush pertama si boy,dulu girl selalu pikir x kan mungkin dia dpt jdi girl2 si boys sbb si girl nie ganas sgt+ garang...tapi biler boy ckp boy suka kat girl, girl ingat boy saje je nak main2 kan girl tu.
   bulan berganti bulan boy menghilang tanpa news 10 bulan si girl tunggu boy, dalm masa tu jugak girl call ,text,mcm2 lagi tuk contact ngan si boys tpi semua sia2 je...boy tetap x contact girl ...girl menangis setiap hari , girl takut boy jadi apa2 sbb girl syg sgt ngan boy. hari kian hari girl jadi tawar hati ngan boy.smpai lah masuk taun baru boy dtg balik kat girl,menangis-nagis x sangka boy still ingat kat girl lagi.boys kata selama nie boy sakit dan x dpt contact girl sbb hepon boy rosak.
  boy kata boy x romantik mcm artis korea, tapi bagi girl dia x kisah pun sbb x ada manusia yg sempurna dlm dunia nie.skrg boy menyepi lagi girl risau sgt ,girl tunggu boy lagi smpai ajal jemput girl, girl x pernah ragu2 pilih  boy..sbb dlm hidup girl boy adalah nyawa bgi girl. girl menjerit dlm hati "BOY MANE? JGN LAH MENYEPI!".

@HANSNORAZMI @LOVE STORY  #TRUELOVE #THANKS ALLAH!
@THERE ARE LOVE THAT WE CAN CHOOSE , THERE ARE NOBODY PERFECT IN THIS WORLD ,LOVE THEY CARE THEY JUST BECAUSE THEY ARE FOR US!