Friday, 27 December 2013

-.- people is ____!

  Hari nie hans rasa nak story pasal life kebanyakkan banyak suka sgt judge org lain right? kalo cantik/handsome jew mesti dipuji-puji mcm ank raja tapi kalo dh buruk muka mula lah kata "eiwww muka yang buruk, perangai lagi teruk #bukannakkutuktapikenyataan  sesentengah people suka ckp mcm tu right? tapi kadang2 salah juga pada budak2 yang suka tonjolkan diri diorg  nak publisiti sebab muka dan wajah mereka -.-" kalo ada sesuatu bakat boleh tonjolkan diri tapi kalo dok muka jew lama2 muka berkedut-kedut jugak kan?#Kenyataanok.
  contohlah  tulis caption kat gmbr "saya tahu saya x cantik x mcm korang cute/handsome " n lagi satu ayat yang hans rasa bangang pun ada ayat"tolong jangan  peduli pic nie, saya taw saya buruk" nampak tak permainan dia? then wat status "sape yang ada ibu tolong like" -.- nie status smpah , semua org dilahirkan oleh ibu mereka ...dan mereka semestinya ada ibu dan ayah walaupun parents diorg x de kat dunia tapi parents diorg duniaakhirat.
  lagi satu korang sedar tak ?  sekarang budak suka sgt wat auto tag, auto follow ,auto friend,auto like n auto2 sebagainya.-.- diorg happy sbb hot then kita bengang sbb ada Notification yang x de kaitan ngan kita, hans pernah kena auto tag 10 kali pada org yg sama :D hey2 sakit pulak aty hans masa tu rasa mcm nk potong bawang dekat dapur tak pun baling kulit durian kat muka diorg

No comments:

Post a Comment