Friday, 27 December 2013

LIFE MUST GO ON

Asssalamualaikum
   Dah lama rasanya hans tak update blogger so today hans nak update tentang 2014, taun depan semua berubah hans dah tak skola lagi dah habis skola x ley nak jumpa kawan2 n sahabat tersayang t.t so sad! spm dh habis skrg hans kena cari jalan untuk  hadapi masa depan taun depan dh 18 years old.
 Insyallah kalo result spm hans cemerlang, hans nak study ambik course seni rekaaan dan pakaian atau pun seni kulinari. risau sangat sekarang sebab hans bukan pintar lagi bijak hans cuma orang biasa jew apa sekarang yang hans harapkan ialah dapat 5 A 4B   kalo nak dpt 9 A susah sikit sebab hans x macam sibling hans yang lain. tapi kata org "nobody perfect"kan? so hans dh  buat yang terbaik hans dh cuba hans dh iktiar.
 Harapan hans sekarang hans cuma nak berubah jadi yang lebih serious dalam setiap perkara,i am tired with my life...sometimes dont everyone is right..:) the life must go on, just be like the tree

No comments:

Post a Comment